MÀXIMA EFICIÈNCIA I SOSTENIBILITAT

El nostre objectiu és trobar el disseny adequat a les necessitats de cada client per a que amb el mínim cost possible disposin d’un equipament que aporti la millor solució energètica

MI ENGINYERIA, QUÈ FEM?

La nostra feina consisteix,  fonamentalment,  en el disseny de les instal·lacions per a tot tipus d’edificis amb la voluntat d’aportar el màxim benestar als usuaris dels mateixos.

Estem en constant evolució per tal d’oferir als nostres clients uns projectes d’instal·lacions dissenyats amb la màxima eficiència i sostenibilitat tant en l’aspecte econòmic com mediambiental.

El nostre objectiu és trobar el disseny adequat a les necessitats de cada client per a que amb el mínim cost possible disposin d’un equipament que aporti la millor solució energètica, aconseguint també un resultat òptim en el futur manteniment i explotació de les instal·lacions.

Edificis Esportius

MI Enginyeria és especialista en el disseny i construcció de pavellons poliesportius i piscines cobertes. Des de la dècada dels 90, han implementat sistemes innovadors per controlar la temperatura i la humitat en les piscines cobertes, utilitzant deshumidificadors amb bombes de recuperació de calor per escalfar l’aigua de forma eficient. El seu principal objectiu és garantir un bon control de la humitat per evitar danys en l’edifici al llarg del temps. Amb anys d’experiència, han perfeccionat els seus projectes per crear edificis esportius que combinen confort tèrmic, control de la humitat i eficiència energètica, tot i mantenint la facilitat d’ús i manteniment de les instal·lacions.

eDIFICIS EDUCATIUS 

MI Enginyeria busca dissenyar instal·lacions senzilles, robustes i de baix manteniment en centres educatius. Incorporant radiadors de tub d’acer amb angles arrodonits, proporcionen seguretat i eficàcia en la difusió del calor a baixa temperatura. Les instal·lacions elèctriques i de dades són dissenyades per a una fàcil ampliació i reubicació de preses, oferint versatilitat a les aules sense costosos canvis estructurals. En les instal·lacions de ventilació mecànica, s’ubiquen filtres d’aire accessibles i dimensionats per a un menor manteniment, assegurant una bona qualitat de l’aire sense requerir grans cabals d’aire. MI Enginyeria prioritza la simplicitat, durabilitat i eficiència de les seves solucions per a les necessitats dels centres educatius.

EDIFICIS SANITARIS

Als Edificis Sanitaris el disseny de les instal·lacions exigeix requeriments especials tant pel que fa al tractament de l’aire com a les instal·lacions elèctriques de seguretat. En aquest sector tenim experiència en el disseny de sales blanques, zones SAS de seguretat per al control dels fluxos d’aire i quiròfans, entre d’altres. Aquesta veterania l’hem adquirit dissenyant un bon nombre d’instal·lacions d’Hospitals, centres de salut i laboratoris de recerca tant en instal·lacions universitàries com en empreses farmacèutiques.

Abrir chat
1
Escanea el código
MI ENGINYERIA
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?