TRETS DIFERENCIALS

La creixent sofisticació i complexitat de les instal·lacions ens ha portat a crear un equip de professionals formats en diversos camps de l’enginyeria, amb experiència contrastada en cada especialitat i perfectament coordinats amb col·laboradors en tots els camps.

Els nostres tècnics realitzen una formació contínua per tal de poder aplicar als nostres treballs les tecnologies més avantguardistes i aportar així el valor afegit d’entregar els projectes adequats a les demandes dels temps actuals.

Hem potenciat la formació en eficiència energètica i estem preparats per dissenyar els nostres projectes amb màxim detall amb la nova tecnologia en 3D (BIM).

Creativitat

El que realment ens fa sentir orgullosos de la nostra feina, i ens diferencia de la resta d’enginyeries del nostre sector, és la creativitat. Partint del nostre background, tractem de zero cada projecte buscant les idees més innovadores, racionals i sostenibles. Tot i ser enginyers, hem sigut capaços de deslliurar-nos de l’ego i deixar fluir el ser, per així afavorir la creativitat sempre des de la sinceritat i per MI la definició d’art és bàsicament qualsevol feina feta amb sinceritat.

Eficiència

L’eficiència energètica no és per nosaltres solament especificar equips, maquines i sistemes comercials d’alta eficiència i als costos d’implementació. L’eficiència energètica, la treballem invertint esforços en el disseny de la instal·lació perquè realment el sistema funcioni eficientment, i d’una forma autònoma. Cada projecte és diferent i únic, podem comprar idees de sistemes eficients, però les millors idees per millorar l’eficiència energètica d’un edifici, seran les pensades de forma intel·ligent per a cada projecte en concret.

Sistemes espavilats

 El respecte a l’espècie humana no ens permet crear sistemes, maquines i edificis intel·ligents. Per aquesta raó busquem dissenyar edificis espavilats, capaços de modificar el seu règim de funcionament, per adaptar-se a les condicions climàtiques, l’ocupació, l’ús i l’horari de funcionament. Tot això buscant el benestar, l’eficiència i la comoditat.

RACIONAlitat

Per damunt de tot i com a pilar del nostre modus de treball, està la racionalitat en els nostres treballs, altres en diran sostenibilitat, però els dissenys fets d’una manera racional intrínsecament seran sostenibles, tindran un cost d’inversió ajustat a les necessitats i sobretot hauran estat pensats per facilitar-ne el manteniment i l’explotació.

Abrir chat
1
Escanea el código
MI ENGINYERIA
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?